FOOD TICKET

LUNCH WITH SEMINAR TICKETS

BUY YOUR LUNCH TICKET
THURSDAY 15/8 at 12.30

Carina och Ulrika Brydling gör torsdagens meny, och håller ett seminarie i anslutning till lunchen

Systrarna Ulrika och Carina Brydling (SE) står bakom konceptet Hållbar Måltid vilket innefattar ett hållbarhetsperspektiv genom alla led från odling, djurhållning och transport till förpackning.

FRIDAY 16/8 at 12.30

Jakob Holmström och Anton Bjuhr gör fredagens meny, och håller ett seminarie i anslutning till lunchen

På Gastrologik är det utbudet och inte efterfrågan som styr valet av råvaror och de har inte låst sig till en förutbestämd meny. I dialog med producenter har kocken frihet att välja det som är bäst för gastronomi, pris och miljö varje dag.

OM GÄSTKOCKARNA OCH LUNCHERNA

Daniella Illerbrand från DVLOP, som har ett långt förflutet inom restaurangbranschen bla som Källarmästare på Aquavit i NYC och senast som General Manager för Mathias Dahlgren restauranger på Grand Hotel, står bakom festivalens nya matkoncept Från trädgård till tallrik.

Jakob Holmström och Anton Bjuhr (SE) från Michelin Guide belönade Gastrologik i Stockholm och systrarna Ulrika och Carina Brydling (SE) som står bakom konceptet Hållbar Måltid vilket innefattar ett hållbarhetsperspektiv genom alla led från odling, djurhållning och transport till förpackning.