UNGDOMAR.SE 
  • Written by gabriella
  • Posted 8 years ago
  • Comments Off on UNGDOMAR.SE

Ungdomar.se är Sveriges största ungdoms site med över 100 000 besökare varje vecka,

I år har de gjort Sveriges största ungdomssatsning för hållbar utveckling. Det är ungdomarna som står i centrum. Med sig har de ett gäng möjliggörare som vill ha era perspektiv på hur de kan förbättra sitt arbete med hållbar utveckling och arbeta tillsammans med unga för att skapa en bättre värld.

13 dagar, sex städer. 4500 gymnasieelever och lärare. Några av Sveriges största företag och organisationer. Och en explosion av pepp, förebilder och möjligheter!Men we_change är mycket mer än så! I den nationella idétävlingen levererar våra samarbetspartners var sin utmaning till er.

För we_change turnén har Ungdomar.se producerat ett inspirationsmagasin, bjuder in till kvällsevent med lokala aktörer och arrangerar Hållbarhetsgrillen på Rosenbad – en paneldebatt utöver det vanliga.

Ungdomar.se är medlem i Futureperfect Ekonomiska Förening.

Web | ungdomar.se
Facebook | Fanpage

About gabriella

Gabriella is trained in Environmental Governance at Stockholm Resilience Centre, Stockholm University and has experience in Marketing and Sales in the Biotech Business based on MSc/Civ Eng.in Biotech. She is the CoCreation and Partner manager at Futureperfect.